Okulumuz Hakkında

Kumköy Köyü AKSU / ANTALYA
 Fotoğrafı

VİZYON

Kumköy İlkokulu denilince istiyoruz ki: - Öğrenmenin temel ihtiyaç olarak kabul edildiği, - Atatürk ilke ve inkılâplarını samimiyetle benimseyen, vatanına milletine, ailesine ve insani değerlere saygılı, yaratıcı, kendine gerçekçi bir hedef belirleyerek bu doğrultuda planlı çalışabilen, araştırmacı, soru sorabilen, azimli ve dürüst öğrencilerin yetiştiği, - Çağın gereklerini anlayıp değerlendirebilen, kendisini geliştirebilen, yetenekleri ortaya çıkarıp yönlendirebilen, öğrencileri hayata hazırlayabilen, hoşgörülü ve anlayışlı öğretmenlerin olduğu, - Her velinin çocuğuna öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bildiği, - Öğretmenlerin ve öğrenenlerin birbirlerinin öğrenmesine ve gelişimine yardımcı olmaları gerektiğinin önemine inandığı, -“Ben” değil “Biz” ilkesiyle hareket edilen, Bir okul akla gelsin.

MİSYON

Kumköy İlkokulu Olarak -Bütün öğrencilerimizin eğitim ve öğretimini sağlayarak, onların bilgili, becerili ve kendilerine güvenen bireyler olarak yetişmelerine imkan tanımak, -İlgi, yetenek ve başarılarına göre ortaöğretim programlarına hazırlanmalarını sağlamak; -Özgüven, özdenetim ve sorumluluk duygularını geliştirmek ; -Her bireyin farklı bir değer olduğu ve ekip çalışmasıyla ortak başarının elde edileceği inancına yönelik çağdaş bir eğitim ortamını hazırlamak; -Tüm bunları öğrenci, öğretmen ve veli işbirliğiyle sağlamak için varız.

Öğretmen

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İl Merkezine 35 Kilometre İlçe Merkezine 21 Kilometre

Yerleşim Yeri Bilgisi

Merkeze Bağlı Köy Statüsünde.

LYS'de Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi